Riv ingefära, pressa vitlöken och pressa saften ur limen och blanda ihop allt med sojan. Häll blandningen över fisken och vänd runt fisken så att den blir marinerad överallt. Låt stå 10 minuter.
Såsen
Blanda majonnäs, yoghurt och wasabi i en skål och smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.
Grönsakerna
Skär ner alla grönsaker i lagom stora bitar. Det ska inte vara för smått och inte för stort.
Tillagning
Värm två stekpannor. En till fisken och en till grönsakerna.
Häll olivolja i en av pannorna och lägg i broccoli och blomkål. Låt det brynas på några minuter och tillsätt sedan löken och purjon. Låt det brynas några minuter till och lägg sedan i körsbärstomaterna. Krydda med salt och peppar och släng i en klick med smör och vänd runt.
Lägg en klick smör i den andra pannan och se till att det är bra med värme innan du lägger i fisken. Stek dem 2-3 minuter på varje sida tills det att fisken är klar.i:9a
Lägg upp på en tallrik och njut av en underbart fräsch måltid.