Go Back
+ servings
Hallon chiapudding i en glasburk med lock, dekorerad med kokosflingor.
Print
4 av 2 röster

Annikas hallonchiapudding

Förberedelser10 minuter
Active Time1 minute
Total tid11 minuter
Måltid: Frukost, Lättlagat
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1,5 dl kokosmjölk
  • 0,75 dl vatten
  • 2 msk chiafrön
  • 1 krm vaniljpulver
  • 0,5 dl hallon

Instruktioner

  • Börja med att mosa hallonen lite och blanda sedan ihop det med övriga ingredienser. Låt stå i 10-15 minuter.
  • Rör om igen och se till att allt har blandats väl.
  • Låt stå i minst 3 timmar, men helst över natten och ta fram den lite innan du skall äta den så att den får bli lite mer åt det rumstempererade hållet.
  • Toppa med lite kokos eller varför inte med liten touch av lakritspulver.