Annas kärleksmums
Kärleksmums som är mjölkfria, glutenfria och utan tillsatt socker.
Total tid30 minuter minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Yield: 8 bitar
Author: Anna Winér
Kaka:
- 1,5 dl mandelmjöl
- 4 tsk kokosmjöl
- 0,75 msk kakao
- 1 tsk bakpulver
- 0,5-1 tsk psylliumhusk
- 1 msk Nicks use like sugar
- 1 dl vatten
- 4 msk olja
Glasyr:
- 0,5 dl kokosgrädde
- 0,5-1 msk starkt kaffe
- 50 g choklad mjölkfri och sockerfri
- Kokosflingor att toppa med
Kaka:
Blanda de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig. Vispa sedan ihop till en slät smet. Låt smeten vila i 15 minuter. Tillsätt mer psylliumhusk om smeten är rinnig.
Fördela smeten en form som är ca. 15x8 cm. Grädda mitt i ugnen i ca. 20 minuter på 175 grader. Låt svalna helt.
Glasyr:
Smält ihop grädde, kaffe och hackad choklad.
Bred glasyren över kakan, toppa med kokosflingor och låt stelna.