Go Back
+ servings
En äggwrap med grönsaker och kött, skuren i skivor och placerad på en svart tallrik.
Print
4,62 av 26 röster

Äggwrap (LCHF)

En äggwrap är ett perfekt sätt att göra en klämma som du fyller med godsaker och kanske tar med på picknicken. Eller så har du den som bröd till en kebabrulle.
Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost, Lättlagat, Snabbmat, Tillbehör
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 st ägg
  • 1 nypa salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Separera äggulorna från vitorna och vispa äggvitan och en nypa salt till ett hårt skum.
  • Vänd försiktigt ner äggulorna i den vispade äggvitan.
  • Häll äggsmeten på en plåt med bakplåtspapper och smeta ut den så tunt du kan.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10 minuter. Ta ut och låt svalna och fyll sedan med vad du vill.