Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Äggmjölk
Äggmjölk är en hälsosam och enkel mjölkalternativ som passar LCHF och keto. Lär dig hur man gör äggmjölk och använd den i kaffe och matlagning.
Förberedelser
2
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
7
minuter
minuter
Måltid:
Drickbart
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
50
g
Rumstempererat osaltat smör
1
st
ägg
3
dl
Kokande vatten
Instruktioner
Ta fram en högsmal skål/bunke där din mixerstav får plats.
Lägg ägg och osaltat smör i botten och mixa ihop detta så gott det går.
Ha vattnet kokande på plattan hela tiden i en kastrull och tillsätt en deciliter till ägg- och smörblandningen
samtidigt som du mixar för fullt
.
Tillsätt en deciliter till och sedan en till. Mixa hela tiden!
Om du inte har tänkt att dricka den varm och direkt, så se till att hälla över den på en väl rengjord flaska och kyl ner den snabbt sedan.