Go Back
+ servings
Tretton ägghalvor med räkor och röd kaviar på en vit tallrik, dekorerade med dill.
Print
Inga röster än

Ägghalvor med räkor och kaviar

Förberedelser10 minuter
Active Time5 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept
Yield: 5
Author: Lari Salminen

Materials

  • 5 st ägg
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl Crème fraiche
  • 15 st skalade räkor
  • 3 msk kaviar (röd)
  • 1 st dillvippa

Instruktioner

  • Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
  • Dela dem på hälften.
  • Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
  • Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!