Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Ägghalvor med räkor och kaviar
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept
Yield:
5
Author:
Lari Salminen
Materials
5
st
ägg
0,5
dl
majonnäs
0,5
dl
Crème fraiche
15
st
skalade räkor
3
msk
kaviar (röd)
1
st
dillvippa
Instruktioner
Börja med att hårdkoka äggen och låt dem svalna och skala dem sedan.
Dela dem på hälften.
Garnera nu halvorna på detta sätt. Hälften med majonnäs och räkor och hälften med crème fraiche och kaviar. Toppa med en liten dillkvist på toppen.
Ställ fram på en tallrik och njut av goda ägg!