Ugnspannkaka med falukorv och spenat
Skapat:
23 april, 2024
Senast ändrat:
23 april, 2024

19
Ugnspannkaka med falukorv och spenat är en lättlagad middag som går fort att förbereda. Smakar ljuvligt gott och som mättar. Serveras gärna med sockerfri lingonsylt.
Total tid: 50 minuter
Servings: 6
Calories: 525kcal
Ingredienser
- 8 st ägg
- 150 g färskost vitlök & örter
- 2 dl grädde
- 250 g smakrik riven ost
- 1-2 tsk sambal oelek
- Salt
- Nymalen svartpeppar
- 500 g falukorv
- 1 st gul lök
- 2-3 dl färsk spenat
Instruktioner
Näringsinnehåll
Kalorier: 525kcal | Kolhydrater: 8g | Protein: 21g | Fett: 46g | Fiber: 1g
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!