Ugnsbakad brie och salami
Skapat:
11 maj, 2021
Senast ändrat:
26 april, 2024

17
Innehåll
Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på.
Så mycket bättre än att sitta och sukta efter chips och popcorn!
När det galler salamin så kan du välja vilken smak du vill, här på bilden var det vitlökssalami.
Sen så slänger du på lite god krydda uppe på osten, t ex lite paprikapulver eller liknande.
Recept och bild: Elisabet Svärd
Total tid: 10 minuter
Ingredienser
- Skivad salami
- Brieost
- Krydda
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.
- Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.
- Krydda med valfri krydda.
- Ställ in i ugnen några minuter. Håll koll så att det inte bränns vid.
- Ta ut och ät direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!