Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

4,50 av 2 röster
Skapat: 5 januari, 2015
Senast ändrat: 1 april, 2024
Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!

Total tid: 15 minuter
Servings: 2
Author: Lari Salminen

Utrustning

  • Kockkniv
  • Skärbräda
  • Stekpanna

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.
  • Strimla purjolöken.
  • Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.
  • Krydda med timjan, salt och peppar.
  • När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg