Stekt blomkålsris med purjolök och timjan
Skapat:
5 januari, 2015
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!
Total tid: 15 minuter
Servings: 2
Utrustning
- Kockkniv
- Skärbräda
- Stekpanna
Ingredienser
- 350 g blomkål
- 100 g purjolök
- 1 tsk torkad timjan
- 2 msk olivolja
- 20 g smör (Normalsaltat)
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!