Senap- och persiljesås
Skapat:
5 mars, 2021
Senast ändrat:
1 april, 2024

3
Innehåll
Stekt korv med senapssås är väl något av det bästa som finns när det gäller vanlig hederlig husmanskost.
Här har jag gjort en liten uppdaterad version av senapssåsen.
Total tid: 15 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 1 dl Smetana
- 3 dl Grädde
- 1 msk Kycklingfond, koncentrerad
- 3 msk Dijonsenap
- 2 msk Hackad persilja
- nymalen svartpeppar
- Örtsalt
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser utom persiljan i en kastrull och låt det hela koka upp.
- Låt sedan såsen stå och puttra på medelvärme tills det att du har fått rätt konsistens. Såsen skall alltså reda sig själv, genom att reducera till rätt konsistens.
- Servera direkt och njut av en god och enkel senapssås.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!