Saftig Jordgubbskaka
Skapat:
20 maj, 2021
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
En fantastiskt saftig och god jordgubbskaka med en touch av citron. Som med alla mina recept är den väldigt enkel att göra och det är dessutom enkelt att anpassa efter eget tycke och smak. Kanske blåbär istället för jordgubbar? Servera gärna med en klick kall vispad grädde.
Följ mig på www.Instagram.se/lchfchristine för mer inspiration❤️
Total tid: 40 minuter
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°c (något högre vid vanlig ugn) och ta fram en ugnsform som mäter ca 33×23 cm
- Blanda alla torra ingredienser + citronskalet i en bunke
- Smält smöret
- Vispa ner smöret och sedan mjölblandningen.
- Häll över smeten i formen, fördela ut jordgubbarna över smeten och grädda i 30 minuter.
- Ta ut och låt svalna. Skär i rutor. Njut!❤️
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!