Davinas pepparkaksbollar med choklad och mandelspån
Skapat:
27 november, 2019
Senast ändrat:
1 april, 2024
Innehåll
Nu börjar det bli dags för julbak!! Här kommer ett jättegott Lchf recept på julgodis! Tar inte långt tid att göra och blandningen mellan pepparkaka och choklad är så himla god! Ni måste testa!
Vill ni ha mer recept följ mig gärna på instagram @davinasketo
Ha det fint!!
Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 70 g Smör, rumstempererat
- 2 dl Mandelmjöl
- 1 krm Ingefära (malen)
- 1 msk Kanel
- 1 msk Kardemumma
- 2 msk Sötning (sukrinmelis)
- ½ dl Mandelspån
- 50 g Mörkchoklad (minst 70%)
Instruktioner
- Smält chokladen i vattenbad.
- Blanda resten av ingredienserna. Ställ i kylen i 15 min.
- Ta ut från kylen och rulla 10 små bollar.
- Rulla i chokladen och på med mandelspån.
- Ställ i kylen i 10 min.
- Ta ut ur kylen 5-10 min innan servering och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!