Pannkakstårta
Skapat:
11 juli, 2021
Senast ändrat:
14 maj, 2024

6
En pannkakstårta måste ju vara en helt perfekt variant av efterrätt där man får flera olika godsaker i en härlig kombo.
Just en pannkakstårta kan du även variera med olika smaker i form av olika sorters bär, men hallon, blåbär eller jordgubbar är ju ändå det som jag skulle använd mest.
Recept och bild: Yvette
Ett annat recept på pannkakor som du kan använda som är fantastiskt gott, det är mitt egna recept på pannkaka.
Dessa är jag helt övertygad om skulle funka perfekt för att göra en god pannkakstårta av.
Total tid: 40 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Pannkakorna
- 4 ägg
- 3 dl Grädde
- 2 tsk Psylliumhusk
- 1 tsk Bakpulver
- 0,5 tsk Vaniljpulver
- Smör till stekning
Fyllning
- 1 dl Blåbär
- 1 dl Hallon
- 3 dl Grädde
- 1 nypa Vaniljpulver
Instruktioner
- Om du har frusna bär, plocka då fram de och låt de tina.
Pannkakorna
- Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
- Stek i rikligt med smör, använd en stekpanna som är cirka 20 cm i diameter.
- Låt pannkakorna svalna sen när du har stekt alla.
Fyllningen
- Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver.
- Mosa bären var för sig, eller blanda ihop de om du hellre vill det.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Äntligen kan man äta en pannkaka ibland, så goda, så lätta att laga till! Äter dom med bär från frysen, lätt fixat!