Morotsbröd
Skapat:
19 april, 2020
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
Morotsbröd är en sån sak som jag verkligen tycker är kanongott och jag tänkte att det måste ju gå att baka ett som är ok inom lchf.
Jag utgick ifrån Camillas goda nötfria bröd och ändrade om det lite.
Resultatet… ett riktigt gott och saftigt bröd.
Total tid: 1 timme 15 minuter
Servings: 15
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 185 grader.
- Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper.
- Blanda den rivna osten tillsammans med alla torra ingredienser.
- Vispa ner de torra ingredienserna i vispet.
- Lägg degen i brödformen. Platta ut den jämnt och strö lite sesamfrön över.
- Ställ in i ugnen och grädda i cirka 60 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!