Halloumibröd 2.0
Skapat:
11 mars, 2021
Senast ändrat:
1 april, 2024

13
Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare, mindre äggigt och ännu godare😍 Frys in, rosta, ät som det är eller gör en minilunchpizza vettja.☺️
Besök mig gärna på @lchfchristine för mycket mer inspiration.

Total tid: 20 minuter
Servings: 8
Ingredienser
- 200 g Halloumi
- 3 st Medelstora ägg
- 1 dl Mandelmjöl
- 1 msk Kokosmjöl
- 1,5 tsk Fiberhusk
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
- Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
- Rör ner de torra ingredienserna i osten
- Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
- Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
- Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
- Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
- Servera och njut!
Näringsinnehåll
Kolhydrater: 1g
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Oj, så gott bröd detta blir!
Perfekt LCHF-frukost här,