Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Grekiska matmuffins

5 av 1 röst
Skapat: 2 juni, 2015
Senast ändrat: 1 april, 2024
Grekiska matmuffins

Matmuffins finns det massor av olika varianter på och jag tycker det är otroligt roligt att hitta på nya varianter. Dessutom så är det perfekt att ta med till jobbet som fika eller varför inte på picknicken. Perfekt mellanmål för dig som äter LCHF.

Dessa muffins är väldigt mättande och dessutom helt vegetariska.

Variera kryddningen lite. Jag hade i timjan nu, men det funkar bra med oregano eller basilika med.

Totalt fick jag ut 12 muffins när jag använde mig av en muffinsform.

Total tid: 25 minuter
Servings: 6
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser förutom oliverna. Smula ner fetaosten så den blir lite mindre och hacka tomaterna innan.
  • Häll upp i muffinsformar och peta ner två stycken oliver i varje form.
  • Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter tills de har fått en fin färg och de har satt sig helt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Comments

  1. Jag tror att jag skippar tomaterna, fetaosten och oliverna och istället testar att byta ut dem mot picklad rödlök, chevreost och jalapeno. Lägger nog till lite rökt fläsk också, tror jag.

  2. 5 stars
    Otroligt enkla att göra och är även de godaste matmuffins jag har ätit. Perfekta till fikat på jobbet 😊

5 from 1 vote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg