Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Christines degfria Västerbottenpaj

Inga röster än
Skapat: 24 juni, 2018
Senast ändrat: 1 april, 2024
Christines degfria Västerbottenpaj

Detta är en superenkel, supersmidig och supergod västerbottenpaj utan botten, gjord på endast 3 ingredienser förutom salt och peppar. Perfekt portionsstorlek och smidig att frysa in.

Total tid: 25 minuter
Servings: 2
Author: @lchfchristine

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 °c vid varmluft, 220 vid vanlig ugn
  • Klä två portionsformar med bakplåtspapper
  • Fördela osten i de två formarna
  • Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar med en handvisp
  • Häll äggsmeten över osten och grädda i ca 20-25 min eller tills den rest sig och fått fin färg
  • Låt svalna innan servering
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg