Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cheesecake med bär

3 av 1 röst
Skapat: 25 mars, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Cheesecake med bär

Ett recept på en cheesecake som snurrat på nätet i olika forum, som jag tyckte såg gott ut. Bara ett måste att testa för mig med. Och visst smakade det bra 🙂

Jag finns också på Instagram: @ginas_lechef (på engelska) samt på Facebook: LCHF – i Ginas kök (recepten på finska).

En annan god cheesecake är denna med blåbär: Cheesecake.

Total tid: 1 timme 50 minuter
Servings: 10
Author: i Ginas kök

Ingredienser

Botten

Ostfyllning

Instruktioner

Bottnet

  • Blanda ingredienserna i det smälta smöret och tryck ner det i en papprad kakform med löstagbara kanter (c20-22cm).
  • Grädda i 200’C c.10min.

Ostmassa

  • Vispa med elvisp alla ingredienser i en bunke (förutom bären) tills massan är slät.
  • Häll massan i formen utanpå bottnet och strö bären utanpå.
  • Tips; för att ostmassan inte skall rymma, lägger jag den första kakformen in i en som är en nummer större, och viker bakplåtspappret uppåt.
    En person som håller i en bakform med bärkaka, placerad på en spis med svart yta.
  • Grädda i 175’C c. en timme och låt den svalna och sätta sig i kylen.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg