Blomkålsgratäng med fetaost
Skapat:
25 februari, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

3
Innehåll
En fantastiskt god blomkålsgratäng som passar utmärkt till både kött & fågel eller bara som den är.
Receptet kommer från kvällstidningsbilagan “Allt om LCHF”.
Total tid: 30 minuter
Servings: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Skär blomkålen i buketter & koka den några minuter. Den ska inte bli helt färdigkokt.
- Lägg den kokta blomkålen i en ugnsfast form & smula över fetaosten.
- Häll ägg/grädd-blandningen över blomkålen & fetaosten.
- Strö riven ost över.
- Kör i ugnen på 175 grader tills stamningen stelnat & gratängen fått fin färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!