Blomkålsduchesse
Skapat:
1 februari, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Det här är ett LCHF-recept på blomkålsduchesse som du kan använda till att göra gratäng, plankstek eller bara göra fina duchessetoppar.
Ett jättegott tillbehör som inte är alltför svårt att laga heller.
Total tid: 35 minuter
Servings: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Skär ner blomkålen i buketter och koka riktigt mjuka.
- Häll av vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan och ånga av så mycket vätska du bara kan. Det är massor med vätska kvar i blomkålen. Ju mer vätska du får bort desto bättre.
- Fyll en spritspåse och spritsa ut det du önskar…
- Gratinera i ugnen på 225 grader tills de har fått en vacker färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!