Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Pofiberfrallor
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Frukost
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
8
st
ägg
100
g
smör
1,75
dl
Grädde
4,5
dl
pofiber
3
msk
fiberhusk
4
tsk
bakpulver
1
tsk
salt
Instruktioner
Smält smöret och blanda ner grädden.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.
Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.
Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.