Go Back
+ servings
En hög av hembakade bröd med vallmofrön på toppen, placerade på en vit tallrik.
Print
Inga röster än

Pofiberfrallor

Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 8 st ägg
  • 100 g smör
  • 1,75 dl Grädde
  • 4,5 dl pofiber
  • 3 msk fiberhusk
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Instruktioner

  • Smält smöret och blanda ner grädden.
  • Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.
  • Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.
  • Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.
  • Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
  • Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.