Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
2,55
av
11
röster
Minisemlor
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
30
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
8
Author:
gottigottmedlinda
Materials
Brödet
4
st
ägg
1
dl
kokosmjöl
1
msk
fiberhusk
2
tsk
bakpulver
1-2
tsk
kardemumma
1
krm
äkta vaniljpulver
1
msk
sötning
50
g
smält smör
1
st
äggula
Mandelmassa:
1
dl
mandelmjöl
3
msk
grädde
1
krm
vaniljpulver
0,5
msk
sötning
1
droppe
bittermandelarom
Instruktioner
Brödet
Smält smöret.
Vispa äggen fluffigt.
Blanda ihop de torra ingredienserna och rör samman med äggen och smöret.
Låt svälla ca 5 min.
Blöt händerna i kallt vatten och rulla 8-10 små bollar, pensla med 1 äggula.
200°c i 10-15 min.
Mandelmassa
Blanda samman alla ingredienser
Låt stå kallt 10 minuter, medan bullarna är i ugnen.
Montering
Skär ut ett litet lock och fyll semlan med mandelmassan och vispad grädde. Dekorera med sukrinmelis.