Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av
4
röster
LCHF - Hamburgerbröd
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
2
st
ägg
2
dl
vatten
2
dl
pofiber
100
g
riven ost
0,5
tsk
salt
1
tsk
bakpulver
2
msk
fiberhusk
2
msk
sesamfrön
Instruktioner
Vispa ihop alla ingredienser lite snabbt med en elvisp eller liknande.
Låt degen stå och svälla i cirka 20 minuter.
Forma fyra stycken lika stora bröd och placera dem på en plåt med bakplåtspapper på.Platta ut dem lite och forma dem runda och fina.
Strö sesamfrön över och tryck till dem lite med handflatan så att de fastnar.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.