Go Back
+ servings
Fyra hamburgerbröd med sesamfrön på en bakplåt.
Print
4 av 4 röster

LCHF - Hamburgerbröd

Förberedelser20 minuter
Active Time20 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st ägg
  • 2 dl vatten
  • 2 dl pofiber
  • 100 g riven ost
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 msk sesamfrön

Instruktioner

  • Vispa ihop alla ingredienser lite snabbt med en elvisp eller liknande.
  • Låt degen stå och svälla i cirka 20 minuter.
  • Forma fyra stycken lika stora bröd och placera dem på en plåt med bakplåtspapper på.Platta ut dem lite och forma dem runda och fina.
  • Strö sesamfrön över och tryck till dem lite med handflatan så att de fastnar.
  • Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.