Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Färsfylld paprika
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
40
minuter
minuter
Total tid
1
timme
t
Måltid:
Kött, Köttfärsrecept, Middagstips
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
3
st
paprikor
600
g
köttfärs
2
st
ägg
50
g
gul lök
1
dl
Grädde
5
msk
ajvar relish (stark)
10
g
vitlök
100
g
fetaost
70
g
oliver
1
tsk
salt
150
g
riven ost
Instruktioner
Hacka lök och vitlök fint. Hacka oliverna lite och gör smulor av fetaosten.
Blanda allt utom den rivna osten och paprikorna i en bunke och blanda ihop ordentligt till en jämn och fin färssmet.
Dela paprikorna på mitten och fyll dem med färs. Det skall fördelas jämnt över de sex halvorna.
Lägg dem i en ugnsfast form och strö en massa riven ost över.
Sätt in dem i ugnen på 175 grader i cirka 40 minuter. Har du stektermometer så kan du köra dem till 75 grader i kärntemperatur.