Rödvinssill med kummin
Skapat:
8 november, 2020
Senast ändrat:
1 april, 2024

0
Innehåll
Rödvinssill är kanske inte den sillen man tänker på i första hand när man skall äta sill, men iallafall jag är sån som tycker att det är skoj med lite andra smaker än de vanliga som alltid finns på julbordet, midsommarbordet med mera.
Just detta receptet kommer från fantastiska Birgitta Höglund och hon har smaker som jag tycker är helt magiska.
Så, vill du ha en lite annorlunda sill på julbordet, så tycker jag att du ska testa denna.
Recept och bild: Birgitta Höglund
Servings: 4
Ingredienser
- 120 g Avrunnen inlagd sill
- 0,5 dl Rödvin
- 20 g Strimlad purjolök
- 1 msk Olivolja
- 1 msk Tomatpuré
- 1 tsk Balsamvinäger
- 1 krm Stött kummin
- Lite salt
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!