Räkomelett med örter och parmesan

Räkomlett med örter och parmesan är en lättlagad och lyxig LCHF-rätt som passar lika bra till frukost och brunch som till en snabb lunch eller middag.
Den fluffiga omeletten får en härlig smak av färska örter som persilja, dill eller gräslök, och toppas med saftiga räkor och riven parmesanost som smälter och tillför en härlig sälta. Pricken över i är hettan från lite stekt färsk chili.
Räkorna ger en fin textur och en mild sötma som kompletterar den krämiga omeletten perfekt. Servera gärna med en grönsallad eller några skivor avokado för en fulländad måltid.
Andra omelettrecept du kan testa
Fransk omelett med champinjonstuvning
Ugnsomelett
Grekisk grönsaksomelett

Ingredienser
- 400 g räkor
- 8 st ägg
- 8 msk grädde
- 1 st färsk chili
- Smör att steka i
- Salt och peppar
- Gräslök
- Smörgåskrasse
- Parmesanost