Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lolas currysill

Inga röster än
Skapat: 30 mars, 2021
Senast ändrat: 1 april, 2024
Lolas currysill

En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.

Recept och bild: Lolas mat

Total tid: 10 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär sillen i lagom stora bitar.
  • Blanda ihop övriga ingredienser.
  • Vänd ner sillen i såsen. Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg