LCHF-arkivets räkröra
Skapat:
6 januari, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

6
Innehåll
Det här är ett LCHF-recept på en god och väldigt enkel räkröra som funkar att ha som förrätt på en liten macka t ex, likt en toast skagen eller som ett tillbehör till en bit lax. Den funkar även bra att ha på en buffé om man vill det.
På bilden har jag serverat röran på ett kesobröd.
Om du är sugen på en mer klassisk förrätt med räkor, så måste du testa på detta receptet på räkcocktail.
Total tid: 15 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 100 g räkor (skalade)
- 1 dl keso
- 2 msk majonnäs
- 2 msk crème fraiche
- 1 st kokt ägg
- 4 droppar tabasco
- 20 g hackad rödlök
- 1 msk färsk dill (hackad)
- 2 msk röd stenbitsrom
- 1 tsk pressad citron
- 2 krm salt
- 1 nypa nymalen svartpeppar
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!