Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Krämig och stark falukorvsgryta

4,58 av 7 röster
Skapat: 28 mars, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Krämig och stark falukorvsgryta

Krämig och stark falukorvsgryta är ett av mina favoriter faktiskt. Men alltid falukorv med hög kötthalt nu använde jag siljan charks 70% kötthalt. Och till det hade jag lök/purjolök/vitkål som jag steker mjukt och sen i med grädde och puttra.

Total tid: 1 timme
Servings: 4
Author: Lasse

Ingredienser

Instruktioner

  • Strimla korven.
  • Skala och skiva löken.
  • Bryn korven och löken i omgångar i oljan.
  • Krydda med salt, cayennepeppar och spiskummin. Blanda crème fraichen med tomatpurén och vattnet/grädden. Häll blandningen i pannan och låt puttra några minuter. Smaka av.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Comments

4,58 from 7 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg