Hamburgerdressing
Skapat:
23 juni, 2015
Senast ändrat:
1 april, 2024

0
Innehåll
Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även en hel del E-ämnen.
Det absolut bästa och godaste är att göra egen hamburgerdressing.
Det här är ett LCHF-recept som inte bara är gott, det är lätt att göra.
Mängden kolhydrater är kanske något över det man strävar efter, men man äter inte mycket mer än ett par matskedar så det blir ganska lite kolhydrater man får i sig.
Total tid: 15 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 2 dl majonnäs
- 5 g vitlök
- 2 msk chilisås
- 1 msk kapris
- 0,5 tsk chiliflakes
- 25 g rödlök
- 2 msk saltgurka
- 1 msk färsk persilja, hackad
Instruktioner
- Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.
- Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.
- Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!