Fläskfilé i pepparsås och skogschampinjoner
Skapat:
9 november, 2020
Senast ändrat:
12 september, 2024

6
Fläskfilé är ju helt magiskt gott och fantastiskt trevligt att göra en liten grytaktig rätt som denna med pepparsås och härligt vackra skogschampinjoner.
Självklart så kan du använda annan svamp om du vill och även annat kött, t ex vanlig benfri kotlettrad.
När det gäller pepparn som används i receptet så funkar det lika bra att blanda olika pepparsorter som du tycker om.
Recept och bild: Peggy
Total tid: 35 minuter
Servings: 4
Calories: 829kcal
Ingredienser
- 1 Fläskfilé
- 0,5 Gul lök (hackad)
- 2 dl Smetana
- 2 dl Grädde
- 1 msk Kalvfond
- 1 tsk Tamarisoja
- 200 g Skogschampinjoner (delade i bitar)
- 3 tsk Five peppers
- salt
Instruktioner
Näringsinnehåll
Kalorier: 829kcal | Kolhydrater: 7g | Protein: 98g | Fett: 44g | Fiber: 1g
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!