Färsbiffar med fetaost och oliver
Skapat:
12 januari, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
Ett LCHF-recept på ett alternativ till vanliga pannbiffar. Färsbiffar med fetaost och oliver, hur gott som helst vill jag lova.
Det funkar att använda nötfärs, lammfärs, blandfärs och ja, säkert fläskfärs med. Välj det du tycker är godast eller det plånboken räcker till.
På bilden har jag serverat det med lite stekta grönsaker och en enkel vitlökssås.
Använd oliver som du tycker om, det kvittar om det är svarta eller gröna.
Total tid: 35 minuter
Servings: 6
Ingredienser
Instruktioner
- Skär ner fetaosten i tärningar, cirka 1×1 cm och hacka oliverna lätt.
- Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke eller med en köksassistent och låt stå 10-20 minuter.
- Stek biffar i den storlek som du själv önskar. Stek så att de får vacker färg på båda sidor. Har de inte stekt igenom helt, ställ in dem i ugnen på 150 grader en stund.
- Servera direkt med lite goda tillbehör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!