Christines Laxnuggets
Skapat:
15 mars, 2018
Senast ändrat:
1 april, 2024

4
Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.
Total tid: 25 minuter
Servings: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Skär varje lax bit i ca 5 bitar
- Blanda ingredienserna till paneringen
- Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.
- Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.
- Ta upp och låt rinna av på papper.
- Servera med en god dipp och sallad
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!