Björns pizzabotten
Skapat:
2 mars, 2021
Senast ändrat:
15 januari, 2025

37
Alltså! Jag gjorde ett eget recept på pizzabotten…… Jag har ätit lchf till och från i 11år och det här är det enda som har varit i närheten av vanlig pizza både i konsistens och utseende… Jag toppade med en tomatsås och gjorde precis som med vanlig pizza. Den håller ihop så man kan äta den med handen. Kanten blev smaskigt knaprig.
Glöm inte bort att servera en riktigt god pizzasallad till.


Total tid: 20 minuter
Servings: 1 pizza
Calories: 548kcal
Ingredienser
Instruktioner
- Blanda alla torra ingredienser i en skål.
- Rör ihop med de andra ingredienserna till en tjock smet /gröt – konsistens.
- Klipp till ett bakplåtspapper som passar tallriken i micron.
- Bre ut smeten till en cirkel som är ca 5-6mm tjock. Kör i micron ca 2 min på full effekt.
- Ta ut och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper på en ugnsplåt. Toppa den som du vill och grädda på 225° 10-15 minLycka till! 😋🤤
Näringsinnehåll
Kalorier: 548kcal | Kolhydrater: 5g | Protein: 25g | Fett: 45g | Fiber: 12g
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Den var helt okej, inte en hit men inte heller en diss.
Lite för degig för min smak och jag föredrar blomkålspizza som det är mer smak i. Fördel dock att man kan hålla sin slice i handen och slipper bestick.
Inte fem stjärnor, blev ngt fel. 3 ger jag den.