Baconnaise
Skapat:
21 mars, 2021
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Baconnaise är ju ett helt fantastiskt häftigt tillbehör som du kan ha på en macka, till grillat kött eller bara äta som tillbehör som det är.
Det är alltså en baconsmakande majonnäs.
Godast blir det ju om du gör din egen majonnäs, men det funkar ju bra att använda färdigköpt majonnäs med. Men, välj rätt majonnäs bara så du inte tar en med massor av kolhydrater.
Jag har skrivit ett inlägg om köpt majonnäs där du kan se hur de ligger kolhydratsmässigt: Hur mycket kolhydrater i köpt majonnäs.
Recept och bild: Pernilla Tellström Bark
Total tid: 10 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 140 g Bacon
- 1,5 dl Majonnäs
- Några droppar liquid smoke
- Lite rödvinsvinäger
- salt
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!