Baconlindade Cambozolabollar
Skapat:
16 januari, 2019
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
En sommarfavorit av endast 3 ingredienser som vi äter genom att gripa baconostbollen med ett salladsblad, dra ut tandpetaren och stoppa in hela härligheten i munnen utan att bli kladdig.
Recept kommer från en av makens kollegor och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Total tid: 30 minuter
Servings: 810
Ingredienser
- 1 pkt Bacon
- 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
- Isbergssallad
Instruktioner
- Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.
- Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.
- Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.
- Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.
- Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!