Amerikanska kokospannkakor
Skapat:
17 oktober, 2015
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Amerikanska pannkakor är så otroligt gott tycker jag. Det här LCHF-receptet på Amerikanska kokospannkakor/American pancakes är gjort på kokosmjöl, men smakar inte så mycket kokos.
De sväller upp och blir tjocka som amerikanska pannkakor ska göra och serverar du dem direkt från pannan så smakar det riktigt gott.
Servera med lite färska bär och vispad grädde.
Det här receptet ger ungefär 10 pannkakor.
Funkar kanon om du äter LCHF/lowcarb. Perfekt även om du inte tål mandel som ingår i många andra pannkaksrecept.
Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Använd gärna en gaffel för att ta bort eventuella klumpar av kokosmjölet.
- Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta smöret.
- Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten.
- Stek i rikligt med smör på medelhög värme.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!