Halloumibröd (lchf)
Skapat:
25 augusti, 2018
Senast ändrat:
30 januari, 2025

14
Innehåll
Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.
Total tid: 30 minuter
Servings: 6
Ingredienser
- 200 g halloumi
- 3 st ägg
- 1,5 tsk fiberhusk
- Vallmofrön till topping
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)
- Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn
- Vispa upp 3 ägg och blanda med osten
- Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter
- Forma smeten till 6 st “plättar” och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt
- Toppa med vallmofrön
- Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!